link00
link003
link003
Intro

Bijgewerkt op 27 juli 2006, 21.40 uur

link00

Welkom op de Reisverslag site van de pelgrimstocht van Lucia & Saar naar Santiago de Compostela op 27 februari 2006.

Laatste nieuws: Lucia heeft de site verfraaid met meer fotos en ook de verhalen zijn aangevuld! Later volgt nog een nabeschouwing.

tctub1

Hallo, welkom in de wondere reiswereld van Lucia en Saar.

Leuk dat je belangstelling hebt in ons reisgebeuren. Nou moet ik hier in het kort even uitleggen waarom ik aan deze (in veler ogen belachelijke) reis ben begonnen. Nou, Saar wou eens echt lang uitgelaten worden hahahaha. Nee ik ben bezig aan een droom die ik al 25 jaar had. Ooit een documentaire op tv gezien, en meteen had ik zoiets van dat wil ik ook, ik ben toen begonnen met het zo hier en daar eens kijken naar info, maar in het www loze tijdperk viel dat niet mee. En ik had er toch geen tijd voor ook, en geen geld. Maar nu dat het laatste vogeltje het nest heeft verlaten, is het tijd voor een time out. Bezinning en reflectie zoals dat zo mooi heet op de voorbije periode en inspiratie opdoen voor de komende nieuwe fase in mijn leven. Mocht u zich afvragen wat mijn gezinsleden van dit plan vinden, nou ik kan iedreen geruststellen ze vinden het allemaal goed, en hopen dat ik het kan volbrengen. Ook kan ik niet zeggen hoelang we erover doen, het duurt zolang als het duurt. Het hele idee is juist te onthaasten geen druk van niets en niemand, maar nu echt eens een time out helemaal voor mezelf. Saar gaat mee, omdat ze altijd bij me is, en alles meegetrained heeft, en mij gezelschap houdt en mij beschermt, omdat ik alleen in een tentje in een donker bos ook best eng vind.

Ik ga het eerste stuk(je) fietsen. Wij (Saar en ik ) kunnen n.l niet zo goed tegen de hitte en zijn bang dat we te laat in het seisoen in Spanje zullen aankomen. Het orginele plan was dan ook om vr in februari lopend te vertrekken, maar ja het laatste vogeltje zat nog wat langer in het nest dan gepland. Saar zal dus het eerste gedeelte in een fietskar meeliften. We volgen het Pieterpad tot Maastricht. Daar zal de fiets waarschijnlijk in de wilgen worden gehangen en gaan we lopend langs de Maas door Belgi naar Frankrijk.

Mochten we Spanje halen, dan wil ik wel een kaarsje voor u opsteken, dat kost dan 5 euro per kaars. Het mes snijdt zo aan twee kanten: u, een kaarsje, (1 euro) en wij (4 euro) een extra maaltijd of zoiets. Als u daarin geinterresseerd bent dan kunt u een kaarsje reserveren op banknummer 903225689 o.v.v kaarsje. En vergeet uw naam niet.

Ik ga regelmatig nieuws en foto's sturen naar Inge Ippel die de site gaat verzorgen, waarvoor alvast grote dank. 27 februari is de dag dat ik aan de reis beginnen zal. Ik hoop dat u net zoveel plezier beleeft aan het lezen als ik aan het reizen.

ULTREIA groetjes Lucia en Sarah

naar boven

wandelaar22
hond75
link003
link003